maandag 16 mei 2011

20 Mei, met MutiaraTEC bij Do-It! Oostwaarts Mixtape Release Party, Burgerweeshuis, Deventer


In navolging van Groningen, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht bundelt ook Oost-Nederland haar krachten. Van Arnhem tot Zwolle en van Deventer tot de Doetinchem zijn acts, mc's en producers bijeen gebracht door Het Burgerweeshuis om hun krachten te bundelen.
Het resultaat hiervan is de Oostwaarts Mixtape. Op deze mixtape staan o.a. namen als, FATA, Floawaz, Flow & Co, Grijze Massa, Bo.No.Boz, Djablo en ook Kabel en Henning. Van alle acts zijn tracks gemixt door Dj Danjah (FATA) en gemastered door Elio Debets (Deltabeats Studio). Zij vormden het tot een knallend geheel wat nu schuil gaat onder de naam Oostwaarts Mixtape.
De mixtape zal op 20 mei worden uitgebracht in Het Burgerweeshuis in Deventer en alle bezoekers van deze avond zullen een gratis exemplaar van de mixtape ontvangen. Daarnaast zal de mixtape te downloaden zijn via de diverse hiphop-websites die Nederland rijk is.
Tijdens de releaseshow zullen DJ Danjah, Djablo , Grijze Massa , Bo.No.Booz, Perfecd & Magama, Flow&Co, MutiaraTEC en Kabel van de mixtape het podium betreden met als klap op de vuurpijl een optreden van Zo Moeilijk.