vrijdag 23 december 2011

1 januari, Konijn2000 Nieuwjaarsfeest @ Musis Sacrum, Arnhem


Nieuwjaarsfeest Musis Sacrum,

Konijn2000 Nieuwjaarsfeest in Musis Sacrum

Het nieuwe jaar komt eraan dus ook het grote Nieuwjaarsfeest van Konijn2000 in de Musis Sacrum. Dit jaar 3 in plaats van 2 zalen waar volop gefeest kan worden.

In de grote concertzaal de dj's van de The Longmen. Dit dj-duo was een van de hoogte punten van Konijn in 2011 met hun denderende back-to-back mix van indie dance en knetterende electro. Ken je ze niet van Konijn dan misschien wel van Lowlands, Tivoli en de Effenaar. Naast dit duo onze eigen Konijn-DJ’s Dan-D en Pindu die hun set van vorig jaar gaan overtreffen. Beter kan toch echt niet?

In de intieme Jublileumzaal regeren Dj Cordo & Syte aan de draaitafels en met hun funk, pop, rock en hop wordt het er zowel cool als zwoel.

In zaal 3, de nieuwe Wilco zaal, vernoemd naar de dj-godfather van Konijn2000, wordt het een cocktail aan stijlen. Met natuurlijk dj Wilco, die zijn famous-facebook classics laat ontsporen en de geheimzinnige dj Walnoot, man or machine, met een schaamteloze mix van 80, 90 en zero muziek. Nieuw op Konijn, Da Zippa de Arnhemse DJ die een springbare mix van electro, breaks en vocals in al haar vormen de zaal in slingert.

Nieuwjaarsnacht, een avond waar je het liefst jezelf zou willen opsplitsen om in alle 3 de zalen tegelijk te kunnen feesten.

Waar: Musis Sacrum, Arnhem

Tijd: 00.30 - 05.30 uur
Entree: € 25,00

LET OP:
Voorverkoop vanaf 2 december met voor de snelle beslissers de eerste 300 kaarten
voor € 20,-

voorverkoop adressen: cafe Vrijdag, platenzaak Waaghals, platenzaak Play it Again, platenzaak Kroese en Kiosk Velperplein naast Musis Sacrum

konijn2000.nl
konijn2000.hyves.nl
facebook Konijn Tweeduizend