woensdag 21 november 2012

31 december/1 januari, Konijn2000 Nieuwjaarsfeest @ Musis Sacrum, Arnhem


Einde van het jaar, 3 zalen, 3 sferen, 9 dj’s; inderdaad het is er weer tijd voor het Nieuwjaarsfeest van Konijn2000 in Musis Sacrum.
De grote Concertzaal is dit jaar wederom voor de dj's van de The Longmen. Dit dj-duo geeft door het grote succes van vorig jaar weer akte de présence met hun denderende back-to-back mix van indie dance en knetterende electro. Ken je ze niet van Konijn dan misschien wel van Lowlands, Tivoli en de Effenaar. Naast dit duo onze eigen Konijn-DJ Pindu, die spetterende disco, house en pop draait.
In de intieme Barocke zaal draaien Dj Juan Barros & Syte aan de knoppen en leggen op hun draaitafels funk, pop, rock en hop. Elk jaar is deze zaal weer even legendarisch als druk!
De Wilco-Zaal zal als derde danszaal garant staan voor opwindende ‘Hoge-Hakken-Echte-Muziek-Liefde’!
Patrick ‘Pinkman/Le Voyage’ Marsman, Eelco Couvreur, Pascal Dollkraut/Crochet/Lola’ Pinkert en de Wilc. himself zullen herinneringen aan de legendarische Le Voyage-avonden boven bij Café Vrijdag nieuw leven inblazen.
Italo, Disco-not-Disco, rubberen electro, vintage Hauz, Top Pop Party Music, wave, new and cold and hott, enzovoort en etcetera en kortom: sexy music voor sexy dancers!
Waar: Musis Sacrum, Arnhem
Tijd: 00.30 - 05.30 uur
Entree: € 25,00
LET OP: Voorverkoop vanaf 1 december met voor de snelle beslissers de eerste 300 kaarten voor € 20,-
Voorverkoop adressen: cafe Vrijdag, platenzaak Waaghals, platenzaak Kroese en Kiosk Velperplein (naast cafe van Musis Sacrum)
konijn2000.nl
konijn2000.hyves.nl
facebook.com/KonijnTweeduizend