dinsdag 24 juni 2014

29 juni, Wijvenkraam @ Eusebiuskerk, Arnhem


Zondag 29 juni draai ik samen met DJ Trap bij Wijvenkraam in de Eusebiuskerk in Arnhem. Dus dames, als je nog een leuke outfit zoekt om zondagavond te dragen tijdens Nederland-Mexico, dan moet je hier zijn. En heren, wil je iets leuks met je vriendin doen omdat je je toch wel een beetje schuldig voelt dat je al 2 weken als een zombie voetbal zit te kijken, neem haar mee hier naar toe. Er is ook bier. En braadworst. En er mag bovendien ook nog gedanst worden! Entree slechts €2,00.


Vintage, secondhand, jurkjes, schoenen, sieraden, zelfgemaakte spullen, drankjes, muziek, dj’s, design en allerlei andere zaken waar vrouwen enthousiast van worden. Het is niet alleen maar een vooroordeel dat dames voor een handtas of een paar aparte schoenen hun laatste cent uitgeven en in sommige gevallen zelfs hun partner willen inruilen! Wie niets liever doet dan de hele dag shoppen of oude spullen verkopen om nieuwe aankopen te kunnen doen, is bij Wijvenkraam op de juiste plaats. 
Wijvenkraam is een mode-, 2hand- en designmarkt met de focus op kleding, sieraden en accessoires voor ‘meiden’ van alle leeftijden. Het unieke van Wijvenkraam zijn de (soms unieke) zelfgemaakte/ontworpen producten. 
Dit verfrissende concept heeft zich in Duitsland bewezen met als hoogtepunt editie 2013 met meer dan tienduizend bezoekers. YOU GO GIRLS !!!!IN GERMANY SINCE 2009 !!!!


Ga voor meer info naar www.wijvenkraam.nl